maandag 30 november 2009

Puur Avontuur! Commercial shoot in Vang Vieng

Vandaag stond in het teken van avontuurlijke activiteiten en de het schieten van de commercial Puur Avontuur. De commercial is opgenomen op een uniek plekje: een watergrot met een lage nauwe ingang, prachtig groen begroeid. Je volgt een kajak die zich door de nauwe opening naar buiten beweegt. Buiten de grot is de omgeving betoverend mooi. Een perfecte set en helemaal “puur”. De commercial werd opgenomen met drie vrijwilligers uit de Sawadee groep: Martien, Harold en Wilma. En niet te vergeten onze reisbegeleider Martin. Hiervoor dank!

Een gedeelte van de groep heeft de grot verkend in band met een lichtje op hun hoofd. Puur avontuur! Daarna zijn we gaan kajakken. Zelf heb ik ook meegedaan......en ja hoor, mijn kajak bleek lek en sloeg dus op een gegeven moment om. Niets gepland voor de camera, ongetwijffeld wel een leuk plaatje.

De middag werd gevuld met mountainbiken. Belangrijkste bestemming was de “Blue Lagoon”, een klein mooi riviertje met een helder blauwe gloed. Daar kon je ook naar boven klimmen om een grot met kleine budha te bezoeken. Het licht viel in een mooie straal in de grot, geweldig voor prachtige plaatjes. Daarna maakte ik met drie personen uit de groep een rit van 20 kilometer over slechte onverharde wegen, dwars door twee rivieren, langs kleine dorpjes met enthousiast groetende kinderen en een fantastische omgeving. Ondanks een valpartij en het aanrijden van een plaatselijke kip bereikten we zonder kleerscheuren de brug terug naar Vieng Vang, waar de cameraploeg ons stond op te wachten voor het laatste shotje tegen een ondergaande zon. Puur avontuur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten